Дует Парадокс и фокусник от България търси талант в Хасково

Печат
Категория: Любопитно Създадена на Неделя, 08 Май 2022 Написана от BurgasArt
 Двете момичета, които очароваха Николаос Цитиридис, Евелин Костова и проф. Кантарджиев със своя песен, ще пят в Хасково
Момичетата от Дует „Парадокс“, които очароваха зрителите и журито на „България търси талант“ с авторската си песен „Неизречена“, се готвят за първия си концерт в Хасково. Във втория петък на май Симона Маринова и Диана Димитрова ще гостуват в „Трите хикса“, където освен други свои авторски песни, ще изпълняват и кавъри на известни поп и рок парчета. 
 
На 13 Май ще имаме удоволствието да слушаме изключително талантливите млади момичета от Дует Парадокс, обявиха домакините от „ХХХ“.
 
 
Много от вас вероятно вече ги познават от „България търси талант“, а за тези от вас, които не са ги гледали - можете да видите тяхно изпълнение ето тук:
 
 
Симона и Диана са студентки на проф. Стела Динкова в Академия за музикално, танцово и изобразително изкуство Проф. Асен Диамандиев – Пловдив, специалност класическа китара. Двете девойки имат свой стил. Парадоксалното при тях е начинът, по който се раждат песните им. Няма други дуети, които като тях заедно да пишат стихове и да композират. 
 
 
Фокусникът DANI YA, който остави журито на „България търси талант“ в недоумение след своя интригуващ трик с карти и получи 3 "ДА", пък ще е гост в „Трите хикса“ в третия петък на май- 27-ми. 
 

Коментари