разСЕКРЕТено: Хрушчов отказал на Кенеди съвместен полет до Луната

Печат
Категория: Любопитно Създадена на Събота, 03 Април 2021 Написана от BurgasArt
10 дни преди да го убият, US президентът изисквал от ЦРУ писмо с информация за контактите с извънземните 
 
Убитият американски президент Джон Кеенеди и съветският диктатор Никита Хрушчов са договаряли през 1963 година съвместен полет на космонавти от двете велики страни до Луната. В последният момент обаче премиерът на СССР и шеф на ЦК на КПСС се извърта и казва „ние сме велика страна и ще отидем сами там“, каза наскоро в предаването „Знаците“ по ВТК проф. Лъчезар Филипов. Това е характерно и за Хрушчов, който съсипва и съветската космическа програма, коментира ученият, който е един от ръководителите на Института по космически изследвания към БАН. 
 
 
„Кенеди обаче продължава да контактува със съветското ръководство и 10 дни преди неговото убийство в Далас на 22 ноември 1963 г. той изисква от ЦРУ писмо, което да му се състави с информация, подписано от него и предадено в Москва. Там трябвало да бъде описано това, какво се знае и какви контакти са имали представители на правителството и на военните с извънземни цивилизации“, добави той.
 
„Целта му е била да бъде информирано обществото за истината с НЛО. Това може би е причината за неговата смърт“, коментира проф. Филипов. 
 
„На американските президенти им е затваряна устата. Наследникът на Кенеди на поста Ричард Никсън е бил добре запознат с това, което става в Зона 51. Когато решава да си отвори устата, му предизвикват импийчмънт, аналогичен на този на Доналд Тръмп. След тази история Джордж Буш – старши, който е бивш шеф на ЦРУ, казва на Клинтън, когато става президент, че това са тайни, които не са за президентите“, разказва професорът, който е син на бившия ни премиер Гриша Филипов.
 
„Малко след като сдава властта, президентът Барак Обама посещава Аржентина и се среща с наследници на нацистки учени. В местен институт той е запознат с неща, които са свързани с контактите на нацистка Германия с извънземните“, уточнява професорът.
 
„Ние знаме, че през 1936 г. пада летяща чиния в Германия. Хитлер е настоял тя да бъде разглобена и всичко да бъде свалено и изучено. В резултат на това започва бум в авиацията. Тогава се конструира т.нар. „летящо крило“ - самолет с реактивен двигател. Изпратени са учени от Германия в Тибет. Тогава са конструирани летящи чинии в Чехия и в Австрия. Това са апарати, създадени с помощта на контакти с извънземните“, добавя той.
 
Според него Рокфелер е финансирал организация за изучаване на тайните на извънземните. В нея са били Бил и Хилари Клинтън. 
 
По време на предизборната кампания за президент Хилъри Клинтън пък обещала, че ако спечели, ще каже цялата истина за НЛО. 
 
Е, Хилъри не спечели, но дойде на власт Доналд Тръмп. През 2019 г. той обяви, че е провеждал срещи и обсъждал програмите за търсене на извънземни, а относно съществуването им, лаконично отговаряше с въпроса: „Вярвам ли? Не особено.“ През октомври 2020 г. в интервю за Fox news Тръмп беше запитан, защо към американското Министерство на отбраната има оперативна група за НЛО. Тогава той каза, че ще провери дали има НЛО, защото чул нещо такова…След това тактично отклонява темата с думите, че американската армия е способна да се справя и с извънземни атаки.
 
 

Коментари