Слон, котки и русалки от пясък на плаж в Бургас (ВИДЕО)

Печат
Категория: Любопитно Създадена на Петък, 02 Април 2021 Написана от BurgasArt
Пол Хогарт и жена му Реми завладяха Северния плаж в Бургас с ново изящно творение, изваяха слон от пясък
 
Слон от пясък е новото творение на Пол Хогарт и жена му Реми. След като се прочуха в Бургас и в социалните мрежи с пясъчните си котки и водни кончета, двамата решиха да изненадат почитателите на изящното им изкуство със слон. 
 
Цели десет часа им отнело, за да изпипат композицията до съвършенство, а пред Нова телевизия нидерланката Реми Хогарт сподели, че причината да изтипосат до вълните в морския град точно това животно била, че то е символ на късмета. 
 
Романтици побързаха да се снимат пред пясъчното творение на Пол и Реми, защото синоптиците предупредиха през почивните дни да си носим чадърите. Ако се изсипе проливен дъжд, от слончето на британецът и жена му вероятно ще останат само песъчинките, но пък това пясъчно вълшебство, което оставиха на пясъка, може да се приеме като заклинание за късмет, казват запознати в магическите тайнства. 
 
Пол и Реми Хогарт живеят вече 13 години в България. Двамата са радвали с вълшебствата си от пясък и американци, китайци, тайванци, канадци, корейци, германци, иранци, британци и холандци. 
 
 

Коментари