Любов по време на пандемия: Влюбени се ожениха онлайн

Печат
Категория: Любопитно Създадена на Събота, 04 Април 2020 Написана от BurgasArt
Влюбени от Хаваите се ожениха онлайн. Свещеникът и роднините присъстваха чрез стрийм на живо. Оказва се, че и по време на пандемия няма пречка за влюбените
Още един начин, по който тази пандемия промени живота ни - отвъд океана хората започнаха да се женят по Интернет. Двойка от Хаваите показа как може да се спази датата за сватбата, като си казаха "да" през уебкамера и видеовръзка със свещеник, съобщава Нова телевизия.
Джейкъб и Джесика искали да спазят обявената дата за сватбата. Единственият начин, по който това било възможно в условията на карантина - свещеникът да ги венчае чрез видеовръзка по интернет. "Пасторът каза, че може по интернет. Решихме да използваме програмата, с която се свързваме с колегите за работа от дома."
Двамата превърнали дневната в църква.
"През декември с Джесика си направихме етажерка, която прилича на буквата А. Украсихме я като олтар за сватбата и изглеждаше много добре.", разказа Джейкъб.
Програмата позволила повече от 100 роднини и приятели да гледат сватбата на живо."Братята и сестрите ни, дори племенниците присъстваха, което е чудесно.", каза развълнуваната Джесика. А Джейкъб през смях разказа: "По средата на церемонията, като погледнах надолу осъзнах, че още съм по чехли. Но пасваха като цвят на панталона!"
Всичко завърши с целувка, като на истинска сватба, а булката каза, че е записала интернет сесията, въпреки че едва ли някога ще забрави точно тази венчавка.

Коментари

Най-четените статии

НОВОСТИ НА РУССКОМ

BurgasArt
rebenok-iz-burgasa-nuzhdaetsya-v-peresadke-stvolov-h-kletok Наталья Матвеева   Ребенок Добромира из Бургаса 5 лет нуждается в пересадке стволовых клеток. Операция дорогая,. После операции врачи...