Виктория на Евровизия с Tears Getting Sober

Печат
Категория: Любопитно Създадена на Неделя, 22 Март 2020 Написана от BurgasArt
България ще бъде представена на Евровизия 2021 от Виктория. Тя ще изпълнява в Ротердам през 2021 година песента Tears Getting Sober
 
България ще бъде представена на 65-тото издание Евровизия от Виктория. Тя ще изпълнява в Ротердам през 2021 г. песента Tears Getting Sober.
 
Музикалната надпревара беше изместена за 2021 година заради пандемията от коронавирус в Европа. 
Вече 171 са заразени с коронавирус, пандемията в света се разраства
Генералният директор на БНТ Емил Кошлуков беше категоричен, че Виктория заслужава втори шанс на Евровизия. “Международните реакции от избора на Виктория и на българската песен доказват, че тя има място на тази сцена. Надявам се да продължим партньорството си и да представим България през 2021 година”, добави той.
“Много съм горда, че ще мога да престава България през 2021 година. Решението за отмяна на Евровизия беше огромен шок за мен и екипа ми, защото работихме много усилено по създаването на “Tears Getting Sober” и по моята подготовка за конкурса, който трябваше да се преведе този май в Ротердам“, сподели певицата.
 

Коментари

Най-четените статии

НОВОСТИ НА РУССКОМ

BurgasArt
rebenok-iz-burgasa-nuzhdaetsya-v-peresadke-stvolov-h-kletok Наталья Матвеева   Ребенок Добромира из Бургаса 5 лет нуждается в пересадке стволовых клеток. Операция дорогая,. После операции врачи...