Феноменът Деян Колев: България ще се оправи през 2023 година и дори ще управляваме света

Печат
Категория: Любопитно Създадена на Понеделник, 18 Февруари 2019 Написана от BurgasArt

Българският народ е подложен на геноцид, но България ще се оправи през 2023 година, казва феноменът Деян Колев. Българи ще управляват света, добавя той
Българският народ е подложен на чудовищен геноцид, но ще оцелее. Управляващите ни продължават да изпълняват плана „Ран-Ът“, чиято цел е изтреблението ни, но въпреки всичко българинът ще оцелее и дори ще управляваме света. Това твърди феноменът Деян Колев, който известен като изследовател на ауричните структури.

 Той е публикувал в една от своите книги карта на България с четири златни реки. Феноменът твърди, че България е сред най-богатите страни, но заради геноцидът, на който сме подложени, хората са бедни. Това обаче скоро ще се промени. През 2023 година България ще се оправи, каза той неотдавна в интервю за „Дом и пари“ - domipari.eu.
„Смятам, че този геноцид продължава, но учителя Беинса Дуно е казал, че България е черният дроб на света. Ако се унищожи, ще се затрие цялото човечество“, коментира той.

Иван Милев: Знам какво богатство има под земята

Пред „Дом и пари“ феноменът цитира резултатите от изследване за полезните изкопаеми, което е правено за находищата под България. Анализът установил, че има злато за 4 трилиона долара, уточнява Деян Колев. Ние обаче не можем да стигнем до златото, защото Дънди прешъс и останалите фирми изнасят от България всичко.
Според него през 2019-а навлизаме във върхов период. Нещата ще започнат да се променят, уверява той.
Всичко онова, което ни се случва, е заради геноцида срещу нас, но в крайна сметка ние сме генофонда на човечеството, добавя феноменът, според който българин означава „свободен по дух“.
1,5 милиарда са българите по света, каза неотдавна феноменът Деян Колев, цитиран от kompasbg.com. 

Коментари

Най-четените статии

НОВОСТИ НА РУССКОМ

BurgasArt
kanun-dnya-pobed Наталья Матвеева Каждый год мой главный праздник 9 МАЯ я праздную по разному. Организация больших праздников и бессмертного полка позади....