Мери от „Мери Бойс Бенд“ не обича непознати улици?

Печат
Категория: Любопитно Създадена на Четвъртък, 07 Февруари 2019 Написана от BurgasArt

Мери, която е и автор на Непознати улици, призна, че не е от най-безстрашните хора, предстои й концерт с "Мери бойс бенд" в Sofia Live Club
Певицата Мария Мутафчиева, която е по-известна на меломаните като Мери от „Мери Бойс Бенд“, сподели, че не е от най-безстрашните, след като й бе зададен въпроса дали се страхува от непознати улици. Тя сподели, че й предстои концерт в Sofia Live Club, а поводът е двоен – рождения й ден и 24-години на сцена за бандата й.

Мери от „Мери Бойс Бенд“: Магическо е да пееш под звездите, а песните си правим със сърцето

Макар че Мери е родена на 10 февруари тя и приятелите й от "Мери бойс бенд" ще започнат да празнуват още на 9 февруари (събота). Концертът в Sofia Live Club е с начален час 20:00 часа. Купонът ще продължи след полунощ.

Мери от „Мери Бойс Бенд“: Най-скъпи са нещата, които не се купуват с пари (ВИДЕО)

На живо ще прозвучат песните "Непознати улици", "Парчета от мозайка", "Двамата с теб". "Мери бойс бенд" е една от най-успешните и обичани формации в България.

Мери от „Мери Бойс Бенд“ ще раздава подаръци на концерт (ВИДЕО)

„Когато правиш нещо, което обичаш, тези години минават като един миг. Имали сме много срещи с хора, които харесват музиката ни, но скоро си дадох сметката, че и със записаните албуми може да се измерят годините“, каза бургазлийката в сутрешния блок на БНТ, цитирана от Флагман.БГ.

„Нежната тайна“ на Мери от „Мери бойс бенд“ се родила заради влюбен приятел

Коментари

Най-четените статии

НОВОСТИ НА РУССКОМ

BurgasArt
rodilsya-russkii-klub-soyuz-33 Название русский клуб Союз 33 связано с полетом первого болгарского космонавта Георгия Иванова, родившегося в Ловече, на космическом корабле Союз...