Бургазлии тръгват на поход до храма на Аполон, ще медитират с Георги Изворски

Печат
Категория: Любопитно Създадена на Четвъртък, 24 Октомври 2013 Написана от BurgasArt

Месец след като представи новата си книга в Бургас, феноменът ще поеме по свещените земи на траките в Гърция

Валентин ИЛИЕВ - в. "Солено-морско"

Феноменът Георги Изворски и Силвина Белопойчева ще поемат на поход в свещените земи на траките в Гърция, заедно със свои приятели и почитатели от Бургас, съобщи за “Солено-морско” Асен Асенов. Водещият на окултното предаване по Канал 0 “Последни дни” ще посети храма на Аполон заедно с Изворски и ще прояви като лектор. Ще посетим заедно и Толос – светилището на Атина Палада, похвали се журналистът, който е наричан от приятелите си Хермес. 

 Месец след като обсъди с бургаските си приятели основни принципи на Прехода, лечителят, който станал известен след падане от 200 метра с делтапланер върху скала и оцелял по чудо, но прекарал няколко месеца в болница, е приел предизвикателството да медитира с приятели край Делфи. 

“Срещите с Изворски са винаги вълнуващи. Приятелските разговори с един човек, за който казват, че е първият наш съвременник от шестата раса в България, са много полезни. Общуването с него активира “Звездният код на промяната“ у всеки”, съобщиха организаторите на екскурзията до свещените земи на траките и до древните светилища на Гърция.

“Без волята на Бог нищо не става. Той разрешава и Първата, и Втората световна война, и катаклизмите, Господ позволи и атомната бомба да бъде пусната над Хирошима, разреши да се случи и трагедията във Фукушима. Онези души, които трябва да си заминат, си заминават, а тези, които остават, получават една имунизационна радиоактивна инжекция. След пет години радиацията ще се увеличи два пъти и ще останат само хлебарките, ако ние не се променим”, каза Изворски на семинар в Бургас.

Медитация със златната сфера и лечебния код са другите причини, заради които интересът на бургазлии към срещата с двамата последователи на Учителя Петър Дънов е голям. 

На последния им семинар стана известно, че бургазлийка се превърнала в контактьорка след като прочела книгата му “Диамантената десятка”. 

Коментари