ELLAS на турне из България, идват в Бургас на Велики четвъртък

Печат
Категория: Любопитно Създадена на Събота, 30 Март 2019 Написана от BurgasArt

ELLAS на турне из БългарияФантастично приключение на ELLAS с музика от Андите до Балканите започва от София. Тръгваме на турне в България, обяви поетесата Павлина Йосева
Група ELLAS тръгва на турне из България. Фантастично приключение започва от София. Тръгваме на турне в България, обяви във Фейсбук поетесата Павлина Йосева.

Прочети още...

ФСБ на Burgas Jam, представят в Бургас спектакъла 40 години ФСБ

Печат
Категория: Любопитно Създадена на Събота, 16 Март 2019 Написана от BurgasArt

Легендарната рок формация ФСБ на Burgas Jam в третото издание на фестивала. Стартира продажбата на билети за спектакъла 40 години ФСБ
За нас е чест и удоволствие да споменем в едно изречение ФСБ и Burgas Jam. Поводът е вече потвърденото участие на легендарната рок формация в тазгодишното трето издание на фестивала.

Прочети още...

Бум на онлайн търговията с цветя за пролетните празници

Печат
Категория: Любопитно Създадена на Събота, 16 Март 2019 Написана от BurgasArt

Българи, живеещи в другия край на света, поръчват разкошни букети за празници като Осми март, Първа пролет и Цветница

Снимка: buketite.net
Българи, живеещи на стотици, а някои дори и на хиляди километри от Бургас, избраха нетрадиционен начин, за да зарадват своите майки, баби, приятелки, колежки или съпруги. Те се свързват с цветари от морския град чрез сайтове, затрупват ги и със съобщения на страниците им във Фейсбук, за да поръчват букети за Осми март, които плащат през PayPal. Това установи репортерска проверка на BurgasArt.
Очаква се нашенците от другия край на света да зарадват своите близки с цветя и за другите пролетни празници – Първа пролет и Цветница.

Прочети още...

Коментари

Най-четените статии