Фортисимо, Ваньо Вълчев и кмета запалиха коледната елха в Бургас

Печат
Категория: Любопитно Създадена на Събота, 07 Декември 2019 Написана от BurgasArt
Кметът Димитър Николов, поетът Ваньо Вълчев и ВГ " Фортисимо" запалиха коледната елха навръх празника на Бургас -Никулден.

Прочети още...

Бургас представен на коледна изложба във Варграйн

Печат
Категория: Любопитно Създадена на Събота, 07 Декември 2019 Написана от BurgasArt

Областният управител на Бургас Вълчо Чолаков и шефът на Регионален исторически музеи Бургас Милен Николов откриха коледна изложба в град Варграйн
Коледните празници от Бургаско са представени в специална изложба в музея Stille Nacht („Тиха нощ“) в алпийския курорт Ваграйн.

Прочети още...

Инициативата БулевАРТ празнува първия си рожден ден в петък

Печат
Категория: Любопитно Създадена на Сряда, 16 Октомври 2019 Написана от BurgasArt
Инициативата на Община Бургас - БулевАРТ - Мрежа на сетивата, която подкрепя хората на изкуството и предприемачите да възродят артистичното сърце на града, ще отпразнува в петък, 18 октомври, своя първи рожден ден. През последните месеци тя доказа, че улицата и градските пространства не са само за вървене, а могат да предложат на минувачите закачка, настроение и храна за душата. Община Бургас благодари за ползотворното партньорство на всички отделни търговски и частни обекти в обхвата на БулевАРТ, които предлагат на бургазлии и гостите на града музика, танци, театър, Stand up комедия, изложби, пърформанси и други форми за изява в изкуството.

Прочети още...

Коментари

Най-четените статии

НОВОСТИ НА РУССКОМ

BurgasArt
blagotvoritelyonaya-v-stavka-detskih-risunkov ‎Наталья Матвеева‎ Каждый день будет выставлен особый рисунок ,,картина дня,, У нас есть рисунки, настоящие картины, которые украсят дом...