ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

BurgasArt
poetat-satirik-mitko-genov-ikonomikata-umrya-no-izkustvoto-otzelya Без протести жизненият стандарт на българина съвсем ще пропадне,...

НОВОСТИ НА РУССКОМ

BurgasArt
grani-talanta Наталья Матвеева Ноябрь и декабрь 2018 года для Милена Тотева обозначились еще одной гранью таланта - выбирать таланты среди выступающих на...
Вести

Ралица Паскалева гостува в „Академия за млади дами“ към Зонта клуб Бургас

Ралица Паскалева – актриса, по-известна на широката публика, като д-р Стилянова от сериала „Откраднат живот“, ще е гост в „Академия за млади дами“ към Зонта клуб Бургас, съобщи адвокат Златомира Карагеоргиева-Мострова.
Младата, талантлива и очарователна Ралица ще говори за това какво дава, но и какво взима известността. Макар да е бленувана от мнозина, понякога тя се превръща в бреме.

Каква е д-р Стилянова в ежедневието си, от какво се е лишила, за да има бляскавата си кариера, как се справя с медийният интерес и какво точно е нужно, за да успяваш в киното са само малка част от въпросите, които ще имате възможност да зададете на 28.11.2018 г. (сряда ) от 19:00 часа в Културен център морско казино. Входът е свободен.
 

Коментари

Вести от региона