ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

НОВОСТИ НА РУССКОМ

BurgasArt
milen-na-velene Бывают дни, когда опустишь руки, бывают дни, когда ты ждешь того, случится то, что ждешь и происходит, то, именно того, чего ты ждешь. Случилось...
Вести

Синът на Гого от „Тоника“ пази китарата му като реликва (ВИДЕО)

Обичам да се ровя из компютъра му и скоро открих негова песен, която не е известна, но ще се опитаме с майка ми да я изпеем, споделя Димитър Найденов
Песен на Гого Найденов от „Тоника“, която с Ева са пели само веднъж и не е известна на хората, може да се превърне в хит. Синът им Димитър Найденов сподели в интервю с Ива Софиянска, че я е намерил в компютъра на Гого.

„Обичам да прекарвам в студиото повечето от времето си, когато не съм на работа. Винаги съм имал интерес към музиката и към пеенето. Това ми е съдба. Когато остана сам, се ровя в компютъра на баща ми, пускам си караоке. Откривам неща, които не са виждали бял свят. Песента, която с майка ми са пели само веднъж, е сред тях. Казва се „Кралице, Варна“. Ще се опитам да убедя майка ми да я изпеем двамата“, каза Димитър Найденов в интервюто, което бе излъчено в „Събуди се“ по Нова телевизия.
На 10 януари се навършват три години от смъртта на Гого. Почетният гражданин на Бургас си отиде от този свят през 2014 година в Айтос след тежко боледуване. Домът, в който татко изживя последните си дни, е бил на дядо ми, т.е. на бащата на майка ми, уточни Димитър Найденов. Той показа любимата китара на баща си, пази я като реликва, окачена на стената.
„Не можах да кажа, че много го обичам. Няма да кажа това и на майка ми“, споделя синът на Ева и Гого.

Коментари

Вести от региона