Тони Димитрова празнувала Бъдни вечер с прикадени кюфтета (ВИДЕО)

Печат
Категория: Лица Създадена на Събота, 24 Декември 2016 Написана от BurgasArt

Искам мама да си остане все същият готин човек, казва дъщеря й Магдалена

 Певицата Тони Димитрова ще празнува Бъдни вечер с дъщеря си и приятели.

Имаме вече такава традиция с прикадените кюфтета, споделя изпълнителката на „Ах, морето“ и, смеейки се, разказва как нейна близка приятелка всяка година прикадявала празничната трапеза. Веднъж обаче се обадил отец Захари докато дамата обикаляла масата с кандило в ръце.

„Направили сме постните ястия, но сме сложили на масата и една купа с кюфтета. Христина винаги носи едно кандило. Тя прикадява цялата къща. Попът я пита какво толкова има на масата, че го прикадява и тя започва да изрежда ястията. Накрая споменава кюфтета и той възкликнал „И тях ли прикадихте“. Оттогава всяка година се сещаме за прикадените кюфтета“, каза Тони Димитрова в интервю с Ива Софиянска за „Събуди се“.

„Дъщеря ми е силен човек. Тази година е много тъжна за нас. Преди два месеца изгубих майка ми. Тъгата си я носим. Изненадах се обаче от силата на Магдалена. Казват, че времето лекува. Няма такова нещо. Сълзите не са лепило и не залепват счупеното, но тя ми даде много сила. Очаквах истерично да понесе раздялата ни с майка ми, но тя е много силен човек“, добавя певицата.

Най-важното за мен е майка ми да е щастлива, каза Маги. Тя сподели, че се разбира чудесно с приятеля на майка си и чувства сина му като брат. Ходим заедно по рок барове, призна 17-годишното момиче. Искам мама да си остане все същият готин човек, каза още дъщерята на Тони Димитрова.

Певицата пък пожела на феновете си 2017-та да е успешна, да се радват на здраве, сила и топлина, да имат много верни приятели.

Коментари

Най-четените статии