Врачката на Берлускони: ЕС се разпада, България ще е Раят на света

Печат
Категория: Астро Създадена на Неделя, 23 Август 2015 Написана от BurgasArt

Теодора Стефанова интервюира извънземно за бъдещето, публикува интервюто в нова книга

Димитър МИШЕВ

Гадателката на Берлускони Теодора Стефанова прогнозира, че скоро ще бъде въведен нов световен ред. Промените ще са най-вече свързани с разпадането на Европейския съюз, с влизането на България и балканските страни в Евразия, в която сме щели да имаме ключова роля и със замяната на еврото с нова световна валута. В интервю с Мон Дьо за Нова телевизия ясновидката сподели, че скоро на книжния пазар ще се появи втората й книга, която ще е продължение на първата „Един глас ми говори за вас“.

 

„Тя бе много биографична. Тогава исках да запозная хората с мен и с извънземното Унилсън. Във втората книга е поместено интервюто ми с него за 2020 -2050 година“, уточнява врачката.

„Ще изчезнат и еврото, и рублата. Руската парична единица, която условно мога да нарека „Златната карта на Путин“, ще е конкуренция на новата световна валута. Над човечеството обаче ще надвисне заплахата от нова световна война. Тя може да бъде предотвратена с дипломация, но трудно. До 2020 година доста държави ще излязат от ЕС. Евразия ще навлиза все повече и ще се разширява. А следващият президент на САЩ ще е Хилари Клинтън“, пророкува Теодора Стефанова.

„Балканите ще станат най-силните. Тогава т. нар. Европейски съюз ще бъде зависим от нас. Той вече няма да е с това име, но важното е, че ще имаме ключова роля. Ние ще си произвеждаме енергията и ще сме като малка Швейцария, т.е. Раят на света“, прогнозира ясновидката.

Според нея, до 2020 г. България ще има жена-премиер, а до 2030-та и президентът ни ще от нежния пол. Татяна Дончева пък щяла да стане лидерът на младите хора.

Промените ще започнат още от догодина, когато изборите ще са 2 в 1 – т.е. и за президент, и за парламент. Реформаторите, които ще оберат негативите от управлението на кабинета „Борисов“ обаче ще се разцепят, а АБВ и БСП вървят към обединение. 

Коментари

Най-четените статии