ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

НОВОСТИ НА РУССКОМ

BurgasArt
grani-talanta Наталья Матвеева Ноябрь и декабрь 2018 года для Милена Тотева обозначились еще одной гранью таланта - выбирать таланты среди выступающих на...
Вести

Даниела Ангелова: Не пазарувайте на 29-ти и 30-ти!

Не пазарувайте на 29-ти и 30-ти декември! Бъдете много внимателни какво купувате, предупреждава астропсихологът Даниела Ангелова. Тогава заради напрегнатите аспекти може да станем по-емоционални и неразумни, а действията ни ще са прибързани. Бъдете по-внимателни в разпределянето на бюджета си!

Новата година започва с квадрат на Луната с Марс. Планетата на агресията и войната обаче е в опозиция на ретроградния Юпитер (б.а. олицетворяваща късмета). Затова не пипайте пиратки!

Възможно е докато трае точният аспект на Луна и Марс, да се стигне до масови произшествия за минути, обяснява дамата, която пише хороскопите за в. „Компас“ и поддържа рубриката „Звездни справки“.

 

Тя съветва да заменим пиратките с летящи фенери. Те се използват за прогонване на зли духове, за отправяне към небето и боговете на пожелания и надежди. Поверието гласи, че ако фенерът ти се издигне нависоко във въздуха, той ще ти изпълни желанието, което си намислил. Хората вярват, че фенерите са символ на техните проблеми и излитането на фенера е всъщност „излитането” на проблемите. Приема се, че огънят действа пречистващо. 

Фенерите са със сертификат CE и право да се продават в Европа от скоро. Направени са от 95 % разградими материали, хартията е негорима и със сигурност са по-оригинален вариант от фойерверките.

Фенерите са красив и елегантен начин да осветите нощното небе и да направите Новогодишното си тържество незабравимо. Не забравяйте обаче да си напишете върху тях желанията, за да се сбъднат, добавя Даниела Ангелова.

Според източната традиция, цветът на 2015 г. ще бъде син (зелен), а елементът – дърво. В годината на дървената овца късметът ще е особено засилен за пет от знаците на зодиака – Водолей, Везни, Овен, Близнаци и Лъв. На хората, родени под тези знаци, всичко ще им се удава с лекота, а годината ще измине без неуредици и сериозни проблеми. При мнозина от тях обаче ще се промени отношението им към света и важните неща в него, което вероятно ще е следствие от случилото се в живота им през изтичащата вече 2014 г.

Всички хора през 2015 г. ще трябва да се научат да мислят колкото се може по-позитивно, защото в годината на дървената овца мислите много бързо се материализират, смятат астролозите.

Късметлийските цветове за родените под знака на Овцата са червеният, зеленият и лилавият. Това са и цветовете на 2015 година. Цветята, които носят късмет са карамфилът и игликата.

Коментари

Вести от региона