Печат
Категория: Създадена на Събота, 16 Февруари 2019 Написана от BurgasArt

Светът е огледало. Той е като зала, която ни връща под формата на ехо нашите собствени оплаквания и задоволства, казва астрологът Ивелина Пенчева
Светът е огледало, отразяващо лицата ни. Това сподели астрологът Ивелина Пенчева във фейсбук групата Тайнството живот.
“Някои хора намират радост навсякъде, където отидат, всичко им носи удоволствие и щастие и те възприемат всички като отзивчиви и любезни, радващи се да им помогнат или услужат. Други се косят и оплакват от всички, намират недостатъци у всеки, не виждат поводи за радост и гледат на света като на студено, застрашаващо място”, обяснява дамата, която е астролог по призвание.

 “И едните, и другите намират каквото търсят. Целият свят е една галерия, изпълнена с шепот, една резонираща зала, която ни връща под формата на ехо нашите собствени оплаквания и задоволства - огледало, отразяващо лицата ни”, пише Ивелина Пенчева, която е автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот.
Животът ти е симфония, на която ти си диригентът. Но какво трябва да направим, за да няма грешни ноти, за да се радваме на успехите си и да сме щастливи? Отговорът този въпрос дава астрологът Ивелина Пенчева в новата си книга „Тайнството живот”.
В „Тайнството живот” тя дава практични съвети как да определим коя е нашата силна година, как да накараме другия да направи това, което искаме, как да определим кой пореден живот живеем и какви сме били при предишната си инкарнация. Пенчева разказва по увлекателен начин за орисниците, ангелите, светците, за рождения ден и "Сатурновата дупка", за имения ден, за кармата, за любовта от пръв поглед, за мястото, където живеем. Тя обяснява механизма за преселение на душите и разказва къде се намират вратите на Рая и на Ада.

Астрологът Ивелина Пенчева: Сексът е обмен на енергия, свързват ни невидими нишки

Според нея, часът на раждане определя характера на човека. В книгата е обяснено и какви сме според часа на раждане и лунния ден, в който сме се появили на бял свят. Астрологът дава информация за зодиите по декади, за магията на ангелите, за покръстването, за светлите и тъмните периоди и за енергийния вампиризъм. 

Коментари

Най-четените статии

НОВОСТИ НА РУССКОМ

BurgasArt
rebenok-iz-burgasa-nuzhdaetsya-v-peresadke-stvolov-h-kletok Наталья Матвеева   Ребенок Добромира из Бургаса 5 лет нуждается в пересадке стволовых клеток. Операция дорогая,. После операции врачи обещают восстановление интеллектуального развития соответственно возрасту. Сейчас ее умственное развитие на уровне двухлетнего ребенка.    Реквизиты для ребенка Добри, Мама &ndash...