Печат
Категория: Създадена на Събота, 03 Ноември 2018 Написана от BurgasArt

Астрологът Светлана Тилкова, която е по-известна като Алена, предупреди, че през 2019-та - Годината на Юпитер само една дума е достатъчна, за да се разпали война. В интервю за бТВ в началото на седмицата тя посъветва и политиците, и гражданите да са много внимателни за думите, които излизат от устите им, защото напрежението може да ескалира. Така тя косвено от ефира потвърди думите на астрологът Алдебаран, който в сайта tayni.net предупреди, че до следващото лято (5 август 2019) твърде вероятно е да бъдат провокирани напрежения и смутове, както между етносите на Македония, така и между другите балканските страни и народи.

2019-та е година на Юпитер. Подвластна е на вибрация 3. Това означава, че след два месеца ще посрещнем годината на общуването, на новите познанства, новата среда. Само една каза дума обаче може да разпали война, каза Алена.
„Дава се шанс на хората да си намерят работа и средата, която им е липсвала през миналите девет години. Възможностите за всички нас са много, но не си мислете, че ще ги получавате от небето без никакви усилия от ваша страна! Годината изисква много да работим, за да бъдем възнаградени“, заяви астрологът.
„2018-та – годината на Луната извади на показ прекалено много непочтеност, некоректност, наказа доста хора, които са постъпвали дори към близките си по недостоен начин. В годината на Юпитер, за разлика от Лунната 2018-та, няма да изригват по същия начин некоректността, непочтеността, кражбите и измамите, но пък една една казана дума може да разпали война. Това не бива да ви плаши, но Юпитер иска да ни научи да внимаваме какво говорим“, добави Алена.
„Ако сте обидили някого и го осъзнавате, не бързайте да си тръгвате! Прегърнете го и кажете „извинявай“! По този начин оправдавате изискването на Юпитер и няма да си спечелите кармични врагове. Ако обърнете гръб, след обидата цяла година омразата ще бъде спотаена някъде и не се знае кога ще получите удари“, предупреди тя.
„За разлика от годината на Луната, която налагаше безкрайно много ограничения от гледна точка на козметичните процедури, на диетите, във времето на Юпитер ни се дава много по-голям спектър от възможности за разкрасяване, т.е. в повече дни“, заяви астрологът.
„Не мога да кажа, че хороскопът на България е от най-хубавите и най-безпроблемните от гледна точка на това, че все пак сме зависими от управление, от политици, от парламент. Трябва много да се внимава. Много се плаша от това, че ще има два пъти избори, защото за мен това са безконечни прогнози. Когато започне подготовката както за европейските, така и за местните избори, много да се внимава за това какви искри прехвърчат между опонентите за кандидатите за кметския стол, без значение в кой град“, каза още Алена.
 

Коментари

Най-четените статии

НОВОСТИ НА РУССКОМ

BurgasArt
rebenok-iz-burgasa-nuzhdaetsya-v-peresadke-stvolov-h-kletok Наталья Матвеева   Ребенок Добромира из Бургаса 5 лет нуждается в пересадке стволовых клеток. Операция дорогая,. После операции врачи обещают восстановление интеллектуального развития соответственно возрасту. Сейчас ее умственное развитие на уровне двухлетнего ребенка.    Реквизиты для ребенка Добри, Мама &ndash...